Please enable JS

Vrata visokog kapaciteta - ASSA ABLOY UNITURN

Vrata visokog kapaciteta - ASSA ABLOY UNITURN

UniTurn dvokrilna automatska rotaciona vrata visokog kapaciteta za vrlo prometne ulaze

UniTurn dvokrilna automatska rotaciona vrata visokog kapaciteta postižu veći prostor u vratima što omogućava prihvatanje trgovačkih kolica i kolica za prevoz prtljaga, invalidskih kolica i sl. Ova vrata koriste vodič za perimetar čime se izbjegava potreba za masivnom centralnom osovinom.

Ovaj model posjeduje dva ugrađena ekrana unutar rotacionih krila koji se mogu koristiti za reklame ili promociju informacija. Pored toga, ovaj model vrata osigurava odlično odvajanje unutrašnjeg i vanjskog ambijenta, te smanjuje gubitke na grijanju, odnosno hlađenju. ASSA ABLOY UniTurn vrata su predviđena za direktnu ugradnju na završenu podnu podlogu.

Model UniTurn je u potpunosti usklađen sa standardom EN 16005, a vrata je moguće opremiti sa centralnim kliznim vratima koja se aktiviraju ključem. Pored toga, moguće ih je korisiti kao potpuno automatizovana ulazna vrata, kao klizna vrata za dodatnu ventilaciju i veći pristup zgradi.


Tehnički podaci

Model:UNITURN

Proizodjac:ASSA ABLOY

Vrsta vrata Automatska karusel vrata

Standardna oprema Baterija, brava, elektronika, senzori za aktivaciju, senzori za sigurnost, digitalni selektor funkcija, motor, kočnice

Središnja vrata Krilna menahička, opciono automatska klizna

Režimi rada Dvosmjerno, jednosmjerno, zaključano

Boja Profili se mogu bojiti u bojama po RAL karti

Staklo Prozirno sigurnosno, ostala na upit

Dimenzije 3600, 4200, 4800, 5400, 620mm

Unutrašnja visina vrata 2200-2600mm

Visina atike 340 – 1250mm


Preuzimanja za arhitekte


Kontaktirajte nas