Please enable JS

Staklena vrata - ASSA ABLOY SL500 T

Staklena vrata - ASSA ABLOY SL500 T

SL500 T stakleni automtski sistem kliznih vrata

Postoje prostori u kojima želite raskošan i nesputan pogled, kao što su elegantni hoteli, restorani, trgovački centri i sl. Multimatik d.o.o. vam nudi savršen pogled sa SL500 kliznim vratima koja su u potpunosti izrađena od stakla. Ova klizna vrata mogu biti opremljena prozirnim ili polu - prozirnim staklom.

U estetici visoke klase obje opcije su odlično rješenje za vaše ulaze. Aluminijumski profili podržavaju neprekinuti sloj stakla stranice vrata koji bešumno klize prilikom otvaranja i zatvaranja, kao da podrške okvira nema. Providna ili transparentna vrata imaju gornji aluminijumski profil i idealna su kao interna rješenja. Imamo ih u širokom obimu aranžmana i opcija, što znači da možete izabrati vrata po vašoj mjeri ili uslovima. Polu - prozirna vrata imaju ojačano staklo, sa gornjim i donjim aluminijumskim profilima što ih čini boljim rješenjem za vanjske ulaze nego potpuno prozirna vrata.

Mogućnost uređenja

Sva naša klizna vrata dolaze u kompletu sa krilom vrata, bezbjednosnim uređajima, pristupnim kontrolnim opcijama, ako je potrebno i širokim fiksnim ekranima i plafonskim nadsvjetlom. Vrata su dostupna kao dvokrilna ili jednokrilna i mogu se montirati na aluminijumsku fasadu ili na zidove.


Tehnički podaci

Model:SL500 T

Proizodjac:ASSA ABLOY

VrstaAutomatska klizna vrata

Standardna oprema Baterija, brava, elektronika MCU, dva radara, selektor funkcija, remen, točkići

Režimi rada Dvosmjerno, jednosmjerno, zimski režim, stalno otvorno, zatvoreno, zaključano

Opcije Elektronika za povezivanje sa alarmom za požar, vanjaska ključ brava

Boja Profili se mogu bojiti u bojama po RAL karti

Staklo 8mm lamistal, 10mm ili 22mm sigurnosno IZO staklo

Profili Slim uski(8 ili 10mm staklo) ili Slim THERMO(22mm staklo)


Kontaktirajte nas