Please enable JS

Protivprovalna vrata - ASSA ABLOY SL500P – RC

Protivprovalna vrata - ASSA ABLOY SL500P – RC

ASSA ABLOY SL500P - RC protivprovalna klizna vrata za povećanu sigurnost

Imate firmu na javnoj površini a ne osjećate se sigurno. Zato je Multimatik d.o.o. u ponudu uveo ASSA ABLOY SL500 Protect klizna vrata sa povećanim bezbjednosnim mjerama za veći nivo zaštite vašeg ulaza. Potvrđena certifikatom RC2 tehnologija otporna na provalu pomaže vratima da se bore protiv potencijalnih provalnika. ASSA ABLOY SL500 Protect odlično je rješenje za kancelarije, lokale ili maloprodaju jer EU cilindrična brava pruža dodatnu prepreku i ima čvrst i prefinjen unutrašnji odbrambeni sistem.

Sigurna i održiva

Ova vrata posjeduju inovativnu opciju kao što je TightSeal tehnologija sa četkicama za još čvršće zatvaranje i senzore eko pribora za praćenje potrošnje energije. SL500 Protect klizna vrata su u skladu sa EN 16005 bezbjednosnim zahtjevom, što ih čini idealnim za sigurnost i održivost.

Ostanite povezani

SL500 Protect na raspolaganju ima izbornik za odabir načina rada sa ekranom na dodir (OMS) i povezanost je omogućena. Ova funkcija omogućava preventivno održavanje i daljinsku uslugu vašeg sistema vrata. Pored toga, povezanost omogućuje prikupljanje podataka, statistiku i dijagnostiku vašeg sistema vrata kada god želite, što dovodi do toga da vaša firma funkcioniše još učinkovitije.

Uređenje

Ovaj sistem automatskih kliznih vrata sastoji se od vrata, bezbjednosnog uređaja i opcije kontrole pristupa. Dostupan je kao sistem sa dva odvojena ili jednostruka klizna vrata.


Tehnički podaci

Model:SL500P-RC

Proizodjac:ASSA ABLOY

VrstaAutomatska klizna vrata

Standardna oprema Baterija, brava, elektronika MCU, dva radara, selektor funkcija, remen, točkići

Režimi rada Dvosmjerno, jednosmjerno, zimski režim, stalno otvorno, zatvoreno, zaključano

Opcije Elektronika za povezivanje sa alarmom za požar, vanjaska ključ brava

Boja Profili se mogu bojiti u bojama po RAL karti

Staklo 8mm lamistal, 10mm ili 22mm sigurnosno IZO staklo

Profili Slim uski(8 ili 10mm staklo) ili Slim THERMO(22mm staklo)


Kontaktirajte nas