Please enable JS

Reference - klizna vrata

M:tel Banja Luka

Demontaža starih i ugradnja novih Besam Assa Abloy dvokrilnih vrata. S obzirom da je ova M:tel poslovnica, Gospodska-Banja Luka, najfrekventnija u BIH, kupac se odlučio za najkvalitetnija vrata na tržištu. Demontaža i montaža počela u 20 časova kada se poslovnica zatvorila. Stara vrata demontirana i nova namontirana za 2 sata. Profesionalnost i fleksibilnost.

Privatna bolnica u Sarajevu

Isporuka i ugradnja kliznih dvokrilnih, jednokrilnih i olovnih vrata za CT u privatnoj bolnici u Sarajevu. Ugrađena su i 4 automata za krilna vrata, a sva vrata aktiviraju se na bezkontaktne senzore.

ALTA Shoping Sarajevo

Isporuka i ugradnja automatskih vrata ASSA Abloy sl 500 na objektu ALTA Shopping u Sarajevu. Vrata su dimenzije 2000 x 3040 mm i plastificirana su u ral 9005.

Bingo Orašje

Demontaža starih i ugradnja novih Besam Assa Abloy kliznih automatskih vrata na objektu Bingo u Orašju.

Elektrokrajina

Demontaža postojećih automatskih vrata, i montaža novih kliznih vrata BESAM ASSA ABLOY na upravnoj zgradi Elektrokrajine u Banja Luci. Vanjska vrata su sa stopsol izo staklom a unutrašnja sa prozirnim izo staklom debljine 22 mm. Izvedba sa Besam slim thermo profililima. Dimenzija vrata je 1800 x 2870 mm.

Filozofski fakultet Pale

Dvoja automatska vrata Besam SL500 isporučena i ugrađena. Mjesto ugradnje: Filozofski fakultet Pale Izvedba profila i stakla: Eloksirani Besam Slim profili sa laminiranim sigurnosnim staklom. Na prvim vratima ispjeskaren logotip univerziteta.

Hotel Park Doboj

Automatska vrata ugrađena na objektu hotela Park Doboj.

Specijalna hirurška bolnica dr Kostić

Posebno smo ponosni što je gospodin Dr Kostić prepoznao kvalitet naše ponude i firme, i dao nam mogućnost da učestvujemo na projektu Specijalna hirurška bolnica Dr Kostić . Naša firma isporučila je automatska klizna vrata, olovna vrata za zaštitu od zračenja (takođe u automatskoj izvedbi) i automate za krilna vrata u hodnicima. Ulazna vrata otvaraju se putem radara, a antibakterijska i krilna vrata otvaraju se putem bezkontaktnih tastera što omogućava visok nivo higijene.

Ideal petrol

Ugradnja 3 kompleta automatskih vrata assa abloy sl500 na novoj benzinskoj pumpi Ideal Petrol u Banja Luci.

Klinički centar Koševo

Ugradnja kliznih automatskih vrata na Kliničkom bolničkom centru u Sarajevu.

MBB Đurić

Isporuka i ugradnja tri komleta automatskih vrata na objektu MBB ĐURIĆ u Banja Luci.

Dom zdravlja Gračanica

Klizna vrata Besam Assa Abloy na Domu zdravlja u Gračanici.

TC Mihajlović Bijeljina

Dvoja automatska vrata Besam Assa Bbloy, tip SL500 isporučena i ugrađena na objektu TC Mihajlović u Bijeljini.

Privatna bolnica Banja Luka

Isporuka i ugradnja kliznih staklenih vrata, olovnih vrata za rendgen i operacione sale u izvedbi sa HPL oblogom i automata za krilna vrata.

Dom zdravlja u Milićima

Isporučena i ugrađena 3 kompleta dvokrilnih vrata i 4 kompleta jednokrilnih automatskih kliznih vrata na renoviranom Domu zdravlja u Milićima.Isporučena vrata su tip SL500, proizvođača Besam Assa Abloy.