Please enable JS

Sistem koji štedi prostor - ASSA ABLOY SW1000B

Sistem koji štedi prostor - ASSA ABLOY SW1000B

SW1000B balansni sistem vrata za uske prolaze

Ovaj sistem održava savršenu ravnotežu mimokretnih vrata i omogućuje otvaranje vrata i u najnepovoljnijim uslovima. SW1000B sistem mimokretnih vrata je idealno rješenje za montažu u uskim prolazima i hodnicima, te objedinjuje najbolje karakteristike mimokretnih i kliznih vrata. Intenzivan promet, veliko opterećenje vjetrom, poprečno djelovanje vjetra, razlike u pritiscima u prostoriji i izvan nje ne predstavljaju nikakav problem za SW1000B. Uređaj je izbalansiran za potrebu čvrstoće i optimalan je za potrebe ugradnje u ograničenom prostoru.

SW1000B sistem vrata je proizveden kako bi bili sigurni da će se svi dijelovi na lokaciji savršeno uklapati. Ovaj sistem vrata je harmonično prilagođen kako bi ispunio sva vaša očekivanja, sa stabilnim i funkcionalnim performansama. Opciono instaliranje pomoćnih baterija i nadzora vam osigurava rad čak i kada je napajanje prekinuto, dok inteligentni sistem zaključavanja pridonosi bezbjednosti.

SW1000B doprinosi niskoj potrošnji energije, pogodan je za prostorije sa uskim ulazima, vjetrovitim uslovima, pogodan je za unutrašnje i vanjske ulaze, jednokrilna i dvokrilna vrata.

Bezbjednosna usklađenost

Multimatik d.o.o. ovaj sistem vrata isporučuje sa SW100 pogonom koji je u skladu sa standardima EN 16005 i UL 325.


Tehnički podaci

Model:SW 100B

Proizodjac:ASSA ABLOY

Vrsta vrata Jednokrilna ili dvokrilna zaokretna

Standardna oprema Elektronika, senzori za aktivaciju, senzori za sigurnost, selektor funkcija

Režimi rada Dvosmjerno, otvoreno, zaključano

Boja Profili se mogu bojiti u bojama po RAL kartiKontaktirajte nas