Please enable JS

Vrata sa termo profilom - ASSA ABLOY SL510 F

Vrata sa termo profilom - ASSA ABLOY SL510 F

Besam SL510 F je idealan za područje ulaza sa velikim prometom gdje se uzima u obzir i šteta nastala prilikom udaraca. Ovaj automatski sistem kliznih vrata je čvrsto i otporno rješenje, pogodno za ugradnju u vanjske ulaze, a ima robusni profil izveden od aluminijuma. Najčešće se postavljaju na aerodorome, bolnice, supermarkete gdje je velik promet potrošačkih kolica, invalidskih kolica, kolica sa prtljagom i teretnih platformi.

U Multimatik d.o.o. ovaj model vrata je dostupan za montažu na aluminijumsku fasadu ili na zidove, dok je robusni aluminijumski profil standardno pocinčan i presvučen laminiranim staklom debljine 6 mm. Ovaj model ima robustan okvir koji podnosi jake udare vjetra i opterećenje pritiskom u mirovanju, a može biti sa jednostranim i dvostranim otvaranjem. Besam SL510 F sistem vrata dolazi u kompletnoj ponudi sa krilima vrata, sigurnosnim uređajima, pristupu kontrolnim opcijama i, ako je to potrebno, sa bočnim fiksnim ekranima i plafonskim nadsvjetlima.

Uski prolazi i putevi za evakuaciju

Ovaj model je odličan za uske prolaze jer se time povećava širina otvaranja, a na mjestima gdje je prostor ograničen, teleskopska montaža vrata je najbolji izbor. U slučaju evakuacije, Besam SL510 F senzorska vrata imaju "Break out" opciju razbijanja vrata i bočnih fiksnih ekrana.

Održivost

Besam SL510 F senzorska vrata je moguće opremiti IZO staklom debljine 22 mm, odnosno 40 mm, profilima sa prekinutim toplinskim mostom, sa vrlo čvrsto prijanjajućim četkama, kao i dodatnim senzorima kako bi fino podesili vrijeme otvaranja i zatvaranja. Besam SL510 F sistem vrata smanjuje količinu energije potrebne za grijanje i hlađenje objekta, što dovodi do nižih troškova i manjeg ugljikovog otiska.


Tehnički podaci

Model:SL510 F

Proizodjac:ASSA ABLOY

VrstaAutomatska klizna vrata

Standardna oprema Baterija, brava, elektronika MCU, dva radara, selektor funkcija, remen, točkići

Režimi rada Dvosmjerno, jednosmjerno, zimski režim, stalno otvorno, zatvoreno, zaključano

Opcije Elektronika za povezivanje sa alarmom za požar, vanjaska ključ brava

Boja Profili se mogu bojiti u bojama po RAL karti

Staklo 8mm lamistal, 10mm ili 22mm sigurnosno IZO staklo

Profili Slim uski(8 ili 10mm staklo) ili Slim THERMO(22mm staklo)Kontaktirajte nas