Please enable JS

Vrata sa uskim profilom - ASSA ABLOY SL510 SLIM

Vrata sa uskim profilom - ASSA ABLOY SL510 SLIM

U velikim trgovačkim centrima ili luksuznim hotelima, prvi utisak je veoma važan. Znači, postoje građevine gdje je vrijednost kliznih vrata mnogo veća od njihove uobičajene vrijednosti.

ASSA ABLOY SL510 slim automatska fotoćelijska vrata sa tankim okvirom nude estetski prijatan utisak uz mogućnost visoko funkcionalnog ulaza. Vrata mogu biti jednokrilna ili dvokrilna i u potpunosti su uokvirena tankim aluminijumskim profilom, čime se smanjuje masa i otisak krila vrata, a pojačava estetski utisak na bilo kojoj zgradi. Multimatik d.o.o. ASSA ABLOY SL510 slim nudi u kompletu sa krilima vrata, sigurnosnim uređajem, opcijama kontrole i, ako je potrebno, bočnim fiksnim ekranima i plafonskim nadsvjetlima.

Mogu se montirati na aluminijumsku fasadu i na zidove, dok je tanki aluminijumski profil standardno pocinčan i presvučen laminiranim staklom debljine 8 mm.

Uski prolazi i putevi za evakuaciju

Ovaj model je odličan za uske prolaze jer se time povećava širina otvaranja, a na mjestima gdje je prostor ograničen, teleskopska montaža vrata je najbolji izbor. U slučaju evakuacije, ASSA ABLOY SL510 slim ima "Break out" opciju razbijanja vrata i bočnih fiksnih ekrana.

Održivost

ASSA ABLOY SL510 slim fotoćelijska vrata je moguće opremiti IZO staklom, profilima sa prekinutim toplinskim mostom, sa vrlo čvrsto prijanjajućim četkama, kao i dodatnim senzorima kako bi fino podesili vrijeme otvaranja i zatvaranja. ASSA ABLOY SL510 slim sistem vrata smanjuje količinu energije potrebne za grijanje i hlađenje objekta, što dovodi do nižih troškova i manjeg ugljikovog otiska.


Tehnički podaci

Model:SL510 SLIM

Proizodjac:ASSA ABLOY

VrstaAutomatska klizna vrata

Standardna oprema Baterija, brava, elektronika MCU, dva radara, selektor funkcija, remen, točkići

Režimi rada Dvosmjerno, jednosmjerno, zimski režim, stalno otvorno, zatvoreno, zaključano

Opcije Elektronika za povezivanje sa alarmom za požar, vanjaska ključ brava

Boja Profili se mogu bojiti u bojama po RAL karti

Staklo 8mm lamistal, 10mm ili 22mm sigurnosno IZO staklo

Profili Slim uski(8 ili 10mm staklo) ili Slim THERMO(22mm staklo)Kontaktirajte nas